• Свържете се с насСвържете се с нас

Подлог и сказуемо 4 клас тест

Детайли
Създаден от: 30.11.2019
Автор: Кристалина
Прегледи: 963

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Не можеш да гласуваш отново! За да коментираш този видео урок, стани част от Уча.

Видове изречения по цел на изказване с Деси Бакърджиева. А Пловдив е град в Южна България. Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар? Членуване на съществителни имена. Съчинение по опорни думи и изрази. Учи с уроците на разбираем и интересен език! Съчинение по серия картини.

Съчинение на текст по словесна опора. Вълчинова Уважаеми родители, Таблицата ще Ви информира за мястото на Вашето дете в момента. Учи с уроците на разбираем и интересен език. Строеж на думата. В кое изречение подчертаната дума НЕ е сказуемо. Просто и сложно изречение.

Части на речта. С онлайн теста по български език за българи в чужбина за 4.
 • Кое се отнася за сказуемото? Видове изречения.
 • Употреба и правопис на сложни думи. С онлайн теста по български език за българи в чужбина за 4.

Подлог и Сказуемо - 4. клас

Не, не искам Да, искам Затвори. Ястребът е много разпространен в нашата страна. Съчинение по дадено начало. Образуване на частите на речта. А Дърветата се разлюляват, когато, излезе вятър. Автор и герои в литературните произведения. Начален преговор.

 • Препинателни знаци в изречението с Луиза Григорова-Макариев. Монолог и диалог в художествен текст.
 • Не можеш да гласуваш за свой коментар! А Пловдив е град в Южна България.

Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, излезе вятър. Съвместна употреба на глаголни времена? Изреченията при общуване.

В Дърветата се разлюляват когато, and to provide you with relevant advertising. Как се пише преразказ. Оглушително изтрещя гръмотевица и природата потъна в тайнствен и зловещ мрак.

Информация и рейтинг

За да разбереш как да направиш теста, регистрирай се в Уча. Successfully reported this slideshow. Ти успешно докладва този коментар.

Съгласувайте по род и число прилагателното и съществителното име. WordPress Shortcode. Б Кърджали и Смолян са на юг от Пловдив. Влез в профила си, за да можеш да гласуваш. Въпросите, които ще видиш в теста: 1. Кои са главните части на изречението.

Подлогът и сказуемото винаги се съгласуват по лице и число. Регистрирай се сега. Устно общуване. Пряка и непряка реч - графично разпознаване.

С кои лични местоимения можем да заменим подлозите в изреченията. You just clipped your first slide. Подлогът и сказуемото винаги се съгласуват по лице и число. Тесни и широки гласни звукове. Не можеш да гласуваш за свой коментар. В Ако завали, ще взема чадър. No Downloads.

Влез в профила си, за да можеш да гласуваш! А Дърветата се разлюляват, когато, излезе вятър. Коментари 2. Употреба и правопис на сложни думи.

Учи с уроците на разбираем и интересен език. Like this document. А Изречение, което съдържа едно сказуемо?Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -подлог и сказуемо 4 клас тест

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   04.12.2019 в 12:35 Албена:
   Изговор и правопис на думи без ударение.

  Закотвен

  Хареса ми го