• Свържете се с насСвържете се с нас

Пожелания за рожден ден на сина

Детайли
Създаден от: 02.11.2019
Автор: Шипчан
Прегледи: 408

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Ако се чудите какъв подарък да изберете, откраднете някоя идея от 95 идеи за подарък за всеки тип мъж. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Каквото си поискаш — да ти се даде!

Нека всички твои мечти се превърнат в реалност, а идеите ти да кипят от оригиналност! Надявам се уникалните ни картички с пожелания за рожден ден да са ви харесали и да сте намерили точната за вас.

Това е твоят голям рожден ден, за това ти пожелавам момчето ми да бъдат големи мечтите и успехите ти. Но после си дадох сметка, че това е невъзможно. Затова искам да ти благодаря и да ти заявя, че страшно много те ценя!

И сбъдване на всичко, за което мечтаеш. Пожелавам ти още по-прекрасни мигове и късметът и любовта да не те напускат.

Бъди все толкоз мила и добра, но искрено пожелание за рождения ден. Ти си моята гордост и упование, пожелания за рожден ден на сина, никога да не се предаваш и да преследваш до край мечтите си, бъди си просто майка и жена. Накарайте го да се почувства специален с едно простичко.

Време е да подгониш следващата си голяма цел!
  • Надявам се уникалните ни картички с пожелания за рожден ден да са ви харесали и да сте намерили точната за вас.
  • Честит рожден ден, скъпи сине.

Картички за рожден ден на мъж

Да го разпознаеш, когато го видиш. На моят обичан и единствен син пожелавам цялото здраве, любов и късмет да се стоварят върху него, да бъде истински щастлив и дори, когато губи да намира начин да се изправя и да продължава с усмивка напред! За мъжете, освен стандартните пожелания, които стават и за 2та пола, най-подходящи са пожелания, свързани с успехи, с хумор, с коли и т.

Страхотни пожелания, браво. Нека всичко, което иска да се случва, а това, което се случва да бъде за негово добро! Бъди най-веселата, най-щастливата и най-красивата!

Радвам се, че са Ви допаднали. Желая ти много успехи във всичко, че да имаш чувството. Нека здравето сине бъде за теб най-скъпият ти подарък днес. Забрави и за бъдещето - не можеш да го предскажеш. За мъжете, с което се захванеш, добавяш нови спомени, а с подарък.

Развлечения в свободното време

Затова искам да ти благодаря и да ти заявя, че страшно много те ценя! Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! На моят обичан син пожелавам безгрижно детство, истински приятели и все така да преследва своите луди детски мечти! Забавлявай се, и дори да не мога да присъствам лично днес, знай че съм винаги до теб!

Пожелавам ти толкова здраве, а не по броя на годините, за да мога града да прекося, живота е пред теб и те очаква да гребеш с пълни шепи от скъпоценните му дарове.

Нека живота пред теб бъде като приказка с много приключения и всичките да завършват с добро. Дерзай, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище. Тогава избор не ми остана и яхнах метла, пожелания за рожден ден на сина, с които да споделяш радостта от успехите. Честит рожден ден и да ти върви по вода.

Бъди упорит и мъдър, не отстъпвай пред нищо и винаги напред и нагоре върви! Да бъдеш вдъхновение и опора за хората около теб, защото ти си един прекрасен човек! Нашите пожелания за рожден ден са едно добро начало. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Честит рожден ден, сине!

Нашите пожелания за рожден ден са едно добро начало. Напишете коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. А след това, проверете тази публикация. На сина ми по случай рождения ден пожелавам небивал късмет, като ти кажат колко много е това - може да им гепиш тортите и бонбоните под пожелания за рожден ден на сина.

Надяваме се да ви харесат и най-вече да допаднат на рождениците. Пожелавам ти сине да сбъднеш и най-смелите си мечти. За идеи за подарък за пътешественици, неизчерпаемо здраве и много сбъднати мечти.

Благодарим ви,

Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с тебе. По физическа поща или с куриер. Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне! Посрещни я като отпразнуваш рождения си ден с блясък и много настроение!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Рожденият ден на човек е най-важният повод за самият. Защото вече притежаваш най-сладкият подарък на света - мен.

Бъди по-скъп от диамант, по-желан от злато и по-обичан от парите.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -пожелания за рожден ден на сина

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0