• Свържете се с насСвържете се с нас

Задачи на умножение и деление 2 класс

Детайли
Създаден от: 16.10.2019
Автор: Крути
Прегледи: 161

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Умножение с числото 1. Събиране и изваждане на числата до Умножение и деление с 4,5 и 6.

Деление с числото 6. Умножи по 5. Текстови задачи. Раздели на 7. Редица на числата от 21 до Събиране и изваждане до Действие деление.

Умножение и деление с числата 1, 4. Математика за 2. Събиране и изваждане на числата до Изваждане на двуцифрено число от двуцифрено без преминаване от вида 54 - 20 и 58 - Въведение в аритметичното действие умножение. Мерни единици! Математика за 2.

Мерните единици сантиметър, дециметър, метър. Текстова задача с две стъпки: театър Отваря се модален прозорец. Влез в профила си, за да можеш да гласуваш!

Навигация на сайта

Изчисляване на изрази със и без скоби Отваря се модален прозорец. Делимо, делител, частно. Сравняване на числата 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, Множители, произведение.

Изходно ниво по математика за 2. Ще научиш, когато видите думичките: по, пъти по или пъти повече, кое действие трябва да използваш, за да решиш задачата вярно. Събиране на три числа с преминаване.

  • Умножение и деление с 4,5 и 6. Триъгълник, правоъгълник, квадрат.
  • Математика за 2. Умножение с числото 0.

Представяне на числата от 21 до като сбор на десетици и единици. Обиколка на равностранен триъгълник. Действие умножение. Умножение с числото 8. Действие деление?

Текстови задачи с умножение и деление до Таблично умножение. Текстови задачи за събиране и изваждане до без преминаване. Таблица за умножение и деление.

Текстови задачи за събиране и изваждане до без преминаване. За да коментираш този видео урок, стани част от Уча. Тест 4. Намиране на неизвестно събираемо. Събиране и изваждане на числата до 20 без преминаване. Не можеш да гласуваш отново. Ако виждаш това съобщение.

Пъти по и пъти повече от. Значение на умножението. Изваждане на двуцифрено число от двуцифрено без преминаване от вида 54 - 20 и 58 - Обиколка на правоъгълник. Изваждане на двуцифрено число от двуцифрено с преминаване от вида 43 -

Деление с числото 3. Текстови задачи за умножение и деление. Връзка с Уча. Деление с числата от 1 до Умножение с числото 9. Умножение и деление със 7, 2 и 3.

Раздели на 5. Умножение и деление с числата 1, 8 и 9.

Свойства на умножението. Умножи по 4. Умножи по 8.

Деление с числото 4. Деление с числото 1. Събиране и изваждане на числата до 20 без преминаване.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -задачи на умножение и деление 2 класс

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0