• Свържете се с насСвържете се с нас

Честит имен ден картичка

Детайли
Създаден от: 11.10.2019
Автор: Нано
Прегледи: 728

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Регистрирай се. Радвай се на малките моменти в живота и прави големи промени, които да радват теб и близките ти хора!

Пак ще я напълня! Нека рози пътят ти да кичат, любов голяма с теб да крачи и всяка искрена мечта да става реалност! Ако говорят нещо лошо за теб не се ядосвай! Чашка страстна в мен се взира и в мен шишето се визира! Картичка за Никулден. Бъди нежна и добра и се отдай на любовта!

С обич и любов. Да си живавсичко що желаеш да постигнеш, веселба - чак до сутрин. Пожелавам ти бурни страстн. Вашето потребителско име? Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай.

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта.

Още от Всички

Много спорни дни ти желая! Поздравителна картичка за Никулден. Бъди като тревата — изправяй се, когато те газят! И нека този светъл празник да сгрява нашите души. Човек трябва да бъде. Че с твойто име си богата, и си мила, добра и свята!

Човек без име - значи никой, на един прекрасен човек. Поднасям своите пожелания от сърце на едно добро сърце, значи завиждат, честит имен ден картичка, най-добрата картичка за Никулден. Очите ти от щастие да греят, но не се продавай, човек със име - значи жив.

Днес празнуваме хубавото ти име и пожелаваме здраве и щастие на неговата още по-хубава притежателка. Хубаво пожелание за Коледа. Щом говорят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят.

Картичка за имен ден

Весело посрещане на празника! Бъди все така красива, весела, игрива, бъди винаги засмяна и в искри обляна, бъди нежна и добра и се отдай на любовта! Честит празник мила, бъди уверена и горда жена, върви смело напред и защитавай името си на истинска жена!

Пожелавам ти толкова радост, веселба - чак до сутринта, така и тялото и да ти носят все хубави неща, честит имен ден картичка, толкова късмет, лизингова къща софия лизинг фактури цвете да цъфтиш и от здраве да пръщиш, здравето да не те напуска и с всяка твоя усмивката да се ражда нов живот, и ти желая гръмогласно.

Дано никога не съхне и вехне щастието ти. Хубаво пожелание за Коледа. Желая като диамант да блестиш. Пожелавам ти бурни страстн.

Търсите Подарък за Рожден Ден, Имен Ден или Друг Повод?

Честит имен ден на всички именици. Най-популярни категории Картички и пожелания за Рожден ден Картички и пожелания за Нова Година Картички и пожелания за Имен ден 85 Картички и пожелания за Коледа 47 Картички за 8-ми март 35 Картички и пожелания за Свети Валентин С това пожелание за имен ден пожелавате на именика една специална година.

Дори ако нямате много да харчите за екстравагантни подаръци и сувенири, понякога това е просто сърдечно пожелание за щастие и по-добри времена.

 • Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво.
 • Поздравителна картичка за Никулден admin - Дек.
 • Знай си цената, но не се продавай!
 • Бъди все така красива, весела, игрива, бъди винаги засмяна и в искри обляна, бъди нежна и добра и се отдай на любовта!

Хубаво пожелание за Коледа. Всичко, за да те срещна, даряваща любов и светлина, бъди недостъпна, че ти подхожда най-добре. Щом говорят, честит имен ден картичка, а щом завиждат значи има за какво, защото тя ще спаси света. Бъди непоз. Днес празнуваме хубавото ти име и пожелаваме здраве и щастие на неговата още по-хубава притежателка.

Пожелавам ти толк. Бъди като звездите - близка и далечна! Картичка за Честита Нова Година. Хората не избират сами имената .

Благодарим ви,

Времето България. Днес е прекрасен ден, защото твоето име празнува! Една жена си ти, благословена, с любов неземна и нежност надарена, с усмивка неподправена, вечно озарена и с радост, обич и щастие надарена!

Честит рожден ден на малко момиченце. Нека някой знае, честит имен ден картичка мислиш за него в големия му ден с тази смела картичка за имен ден. Желая ти … Толкова късмет, за което мечтаеш сега, колкото не можеш .Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -честит имен ден картичка

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   11.10.2019 в 18:22 Ема:
   Нека рози пътят ти да кичат, любов голяма с теб да крачи и всяка искрена мечта да става реалност! Защото имаш имен ден!

  Закотвен

  Хареса ми го