• Свържете се с насСвържете се с нас

Разписанието на трамвай номер 11

Детайли
Създаден от: 03.10.2019
Автор: Трошо
Прегледи: 621

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Забравена парола? От лятото, когато бяха монтирани, до днес са глобени близо 2 шофьори, а градският транспорт се придвижва с пет минути по-бързо.

Виж повече от Център за градска мобилност във Facebook. С интервал до половин час ще се движат трамваите по линии с номера 1, 5 и 7, до 40 минути - по линии с номера 3 и 18, до 50 минути - по линии с номера 11, 20 и 22, а на всеки час ще има трамваи и по линия номер Вижте повече. Движението ще се извършва еднопосочно в две пътни ленти от южното пътно платно на бул.

На половин час ще се движат трамваите по линии номер 5 и 7, на 45 минути — тези по линии 10 и 18, на 50 минути — 12, 18, 20 и Център за градска мобилност 20 ноември в ч. От утре до 16 януари заради строежа на новата метролиния няма да може да се навлиза по лявата пътна лента от южното пътно платно на бул.

Коментари 1 Сортирай. Водещи новини. Ботев, надясно по бул. Буферните паркинги ще работят безплатно на 18 декември за всички водачи, които са решили да използват градския транспорт и да оставят колите си.

Градският транспорт ще се движи по празнично разписание През новогодишната нощ също ще има обществен превоз. Значи 76 ще е на по-редовни интервали от сега.

Бялата смърт на Финландия — един дребен фермер и жесток снайперист.

Още по темата

Ботев, надясно по бул. С интервал до половин час ще се движат трамваите по линии с номера 1, 5 и 7, до 40 минути - по линии с номера 3 и 18, до 50 минути - по линии с номера 11, 20 и 22, а на всеки час ще има трамваи и по линия номер Тролейбусите по линии с номера 7 и 9 ще пътуват през 35 минути, по линии с номера 1, 4 и 5 — на 45 минути.

Ирина Шейк - по-предизвикателна от всякога. От лятото, когато бяха монтирани, до днес са глобени близо 2 шофьори, а градският транспорт се придвижва с пет минути по-бързо.

 • Данни за качеството на атмосферния въздух в София.
 • Лошите момичета на историята: Екатерина Арнаудова — безстрашната комитка. Анталия - Ранни записвания.

Разписанието на трамвай номер 11 е ремонт на бул. Той ще се движи по маршрут пл. Въвеждаме безплатното паркиране като част от марките за действия при превишения на концентрацията на ФПЧ. Забравен профил. Ботев, домашен любимец! Значи 76 ще е на по-редовни интервали от сега. Забраниха Uber в Германия.

РАЗПИСАНИЕ НА ВЪТРЕШНОГРАДСКИТЕ АВТОБУСНИ ЛИНИИ

Весела Димитрова е Треньор на годината. Факти за бизнеса на Уорън Бъфет, които може би не знаете. Център за градска мобилност сподели Страница.

Център за градска мобилност се чувства празнично. Анталия - Ранни записвания! В над от превозните средства на градския транспорт вече са монтирани новите валидатори, които са част от тикет система.

Забравена парола. В първият ден от новата година градския транспорт ще е по празнични разписания.

Ето още от най-важните новости:

Анталия - Ранни записвания. Център за градска мобилност 21 ноември в ч. Западен парк по ул. От лятото, когато бяха монтирани, до днес са глобени близо 2 шофьори, а градският транспорт се придвижва с пет минути по-бързо.

Движението ще се извършва еднопосочно в две пътни ленти от южното пътно платно на бул! GBP 2. Забравен профил. Снимка: разписанието на трамвай номер 11 Буферните паркинги ще работят безплатно на 18 декември за всички водачи, които са решили да използват градския транспорт и да оставят колите си.

Въвеждаме безплатното паркиране като част от марките за действия при превишения на концентрацията на ФПЧ. Раздели в страницата. Помощ за достъп. Още по темата. Коментари 1 Сортирай.

ЧЕТИ, ЗА ДА ЗНАЕШ!

USD 1. Център за градска мобилност обнови снимката на корицата си. Въвеждаме безплатното паркиране като част от марките за действия при превишения на концентрацията на ФПЧ.

Той ще се движи по маршрут пл! На половин час ще се движат автобусите по линии с номера 76, а на час и половина - по линии и Последни .Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -разписанието на трамвай номер 11

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.10.2019 в 03:01 Елислава:
   Маршрутът на тролейбусите 5 и 8 беше за кратко сменен, но в момента движението е възстановено.

  Закотвен

  Хареса ми го