• Свържете се с насСвържете се с нас

Ssangyong rexton 2 7 xdi проблеми

Детайли
Създаден от: 31.08.2019
Автор: Политими
Прегледи: 938

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Новини Новини. При автоматик 11 и нагоре.

Това зависи от годината на правене. Не вярвам да има бройки за Германия, и бройки за България като вторите ги правят нарочно по-чупливи. Даже каква е грешката не знаеш, а само са ти я трили Възможно е да си работил в Нисан, но не като колега. Публикувано 19 October - AM Благодаря за изчерпателния отговор. Това е кусура. Ssang Yong Rexton 8. А иначе на човек кг и см висок навсякъде ще му е тесно;.

За дома и семейството Теми: 3, суджуци и луканки, Последна публикация: Домашна пастърма, миграция от Павел Василев Вчера. Последна публикация: Домашна пастърма. Проблеми в работата на форумите 3 нов софту. Автомобилите на който съм се спрял са SsangYong Rexton г.

И аз така си мислех за мойта кола-че вдига да ама не-след като си купих навигатор задържа и не повече. Скъпа ли е поддръжката? Преди време с една 5-ца признавам, че и баварците са бързи лепнахме км.

Същото се отнася и за напрежението,от Електрониката също не е много добра. Оказа се, че първоначалната поддръжка ще е около лв. Също така е малкият мотор xdi к. Но с ръчни хъбове решаваш и този проблем. Продавам Теми: Публикации: 26, Последна публикация: Продавам ненужни инструменти и вещи.

 • Теми: 2, Публикации: , Последна публикация: Бар Наздраве 5. А иначе на човек кг и см висок навсякъде ще му е тесно;.
 • Последна публикация: Как да си изберем ски!

Четох тук в много сайтове даже и руски много хора имат този проблем но никой не е писал решението му, защото са направени от евтини елементи. Интериорно са слаби, екипировка. Това е и първия собствен дизелов мотор на марката. Киа Соренто Оцелява. Поддръжката е повече от евтина.

Черока и Теракана са добри, като аз клоня към Черока, обаче избягвай моторите 2. Реших да сменявам колата. Начало форум Всички времена са UTC. Здрави и по лиценз на Мерцедес.

Теми: Публикации: 7, Последна публикация: R. Бар Наздраве 5 от bojitch! Гуми трактор - каква марка от dradonov Вчера, харч. Предложение за правилник за Трофи шампионат от kinex .

При меренето на самия датчик всичко е в норма,напрежението към него също в норма 5в,даже са го сменяли. Благотворителни и други акции и мероприятия засягащи форумите кръводаряване, обществена и социална дейност Теми: Публикации: 11, Последна публикация: Чистене на високопланински територии в Родопите. Теми: 2, Публикации: 67, Последна публикация: Гуми трактор - каква марка. Откраднато Ducato година от dragozow ,

Последна публикация: Чистене на високопланински територии в Родопите. Автомобилите на който съм се спрял са SsangYong Rexton г. Това е кусура. Проблем са евтините материали интериорно. Този пост е редактиран от niavik : 23 October - PM. Ама ако това можеш да го преживееш, но за колеги. Бъзице мисля че не са смешни мисля че сайта ssangyong rexton 2 7 xdi проблеми да си помагаме а не да се бъзикаме със другите.

Но е хубава като цяло и също бих я препоръчал. С друго,с което разполагам не иска. Пространство 7.

Този пост е редактиран от niavik : 23 October - PM. Коментари 39 Напиши коментар. Специализирани форуми.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -ssangyong rexton 2 7 xdi проблеми

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   03.09.2019 в 13:34 Ноца:
   В доста обяви го има обявено, но до колко е така

  Закотвен

  Хареса ми го