• Свържете се с насСвържете се с нас

Войната на розите 23 1

Детайли
Създаден от: 07.07.2019
Автор: Розафетка
Прегледи: 82

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Хей приятели ще ни гледате ли довечера :. Тук глюфем и гюлру се карат гюлру пада по стълбите и губи бебето :. Момичето не подозира намеренията й и вижда любимия си с Брук.

Куршумът в черепа му не може да бъде изваден лесно. Джихан посяга на живота си. Йомер остава в дома си, а Шефкет разбира, че ще разполага с пари само с разрешението на жена си.

Определено за сърцето на нашето момиче ще има война, но знаем кой ще я спечели! Брук се опитва да се върне в живота на Йомер. Гледате ли ето че и Севги се появи :.

Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.

Пресата снима Гюлфем и Йомер. Хич не го харесвам, че тя обича друг. Иска след като получи развод да замине в Англия, отвратителен ми е. Йомер вижда Гюлру в имението и я обижда. Йомер отива да иска прошка.

Хей приятели ще ни гледате ли довечера :. Гюлру отива да види Джихан. Халит Ергенч и Бергюзар Корел - нови проекти след "Ти си моята родина" тема 34 Романтични сериали, теленовели.

Йонджа убеждава Джихан, че е баща на бебето на Гюлру. Гюлфем изпитва угризения, че е причинила и нейната смърт. Месуде е шокирана, а Гюлру не иска да губи самообладание. Казва, че я обича и не иска да я наранява вече. Джихан се възстановява трудно. Онур ревнува Гюлфем, която не спира да мисли как да спаси бизнеса си. Чичек иска да разбере какво се е случило между сестра й и чичото на мъжа й.

Гледате ли Гюлфем не е доволна :D. Тибет разпитва Месуде за сестра си! Шефкет опитва да прелъсти Брук. Операцията му е успешна и той споделя с бившата си жена, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство. Брук се опитва да се върне в живота на Йомер.

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Шефкет опитва да прелъсти Брук. Преди да научи, че ще става баща обаче обвинява Гюлру, че се подиграва с Джихан. Йонджа разбира за бременността на сестра си.

Тя вижда Халиде в дома й и с Джихан се канят да напуснат. Джихан обаче намира сили и променя нещата. Пътят към брака за Гюлру и Мерт не е лесен, войната на розите 23 1. Гюлру и Йомер прекарват нощта заедно. В следващите епизоди на Войната на Розите Йонджа най-после разбира, че няма да се върне в имението вечно твоя сезон 1 епизод 73 тормози мъжа си, за да го спаси.

Бизнесът на Гюлфем запада и тя използва медиен съветник!

Cvetomira Petrova. Преди да научи, че ще става баща обаче обвинява Гюлру, че се подиграва с Джихан. Йонджа разбира за бременността на сестра си.

Цитат на: неЖност в чт, 31 юли , С последни сили, преди да издъхне моли сина си да признае детето.

Гюлфем и Йомер ще се сблъскат с миналото. Джихан обаче намира сили и променя нещата. Vai a. Vedi altri contenuti войната на розите 23 1 Войната на розите-Gullerin Savasi. Гледате ли ето че и Първи сняг в българия се появи :.

Гюлфем изпитва угризения, че е причинила и нейната смърт? Гюлфем опитва да се сдружи с неин стар конкурент. Джихан иска да остане в дома на родителите си.

Не получава подкрепа от близките си, но има планове. Джихан нарежда на бившия си зет да стои далече от семейството му. Ако имате въпроси задавайте :.

Йонджа открадва снимките от ултразвука и отива с тях при Джихан. Йомер иска да работи в Ню Йорк, но не спира да се интересува от съдбата на шурея си. Гюлфем вижда как по невнимание Гюлру наранява Йомер!Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -войната на розите 23 1

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0