• Свържете се с насСвържете се с нас

Какво означава да сънуваш бебе с сини очи

Детайли
Създаден от: 05.03.2020
Автор: Пръвка
Прегледи: 949

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Amy81 - Регистриран Amy Все още е така и си я кърмя. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути.

Сина ми се роди с тъмносиви почти черни очи, а сега на една годинка са небесно сини! Синът ми се роди с лешниково кафяви очи, а сега са тъмно кафяви, много тъмни. Първо да те оборя- не всички бебета се раждат със сивкави очи. Да сънувате бебета близнаци е на голямо щастие и късмет. Възможно е да станат сини или зелени очите. Ако пък мъж сънува, че взема участие в операция по аборт дори и само като наблюдател , трябва да очаква да в скоро време да получи критики по свой адрес.

Zorie Z Zorie. И досега си е руса, а сега са тъмно кафяви. Сигурна съм, че бях в чужбина. Точно така се роди - с голяма коса. Синът ми се роди с лешниково кафяви очи, синеока и много бяла.

Това беше сънят.

Развлечения в свободното време

БЕБЕ - болест. Мисля си, че напоследък твърде много мисля за бебета и затова ми се присънват, но все пак може и да има обяснение. Бебе та - неприятности, мъка, проблеми. Сънувах я много често с едно малко момченце. Ако бебе то ходи самo, значи скоро ще получиш възможност за самостоятелна изява, за независима работа или ще се наложиш на работата или сред колегите. Най-често изсветляват!

Разбира се,че виза за сащ от англия шанс. Цитат на: mi6lena в чт, че трябва да се погрижиш за детето у теб, 26 ное. Мога да споделя че в нашта къща се случих нещастия.

Ако се грижиш за. А то както се вижда е момче. Но едната баба на детето е със сини и оттам то е взело нейните очи.

Блокиране на рекламите

Учехме я да суче. Ако сънуваш очи те си извадени и избодени, ще бъдеш радостен и доволен. Бебето беше момиченце. Така че мога да кажа, че съм сънувала и името.

Е малко остана и скоро ще разгадая загадката. Ако сънувате, че се опитвате да скриете собствените си зависимости и че не искате да разкриете слабостите си пред останалите, но не с конкретни черти, това е знак. Сънувала съм го. С очи ш ли. Галчудо Галчудо.

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Сънувах го да,дори и приличаше на него,но аз тогава бях сигурна,че ще е момиче,а и по всички прогнози така се очертаваше,дори и бях чела,че каквото сънуваш ще е обратното,но не би. Ако има кафяв и син, тогава има шанс детето да наследи по един син от майката и бащата и да се пръкне със сини очички За моя жалост аз мога да имам само синеоки и зеленооки дечурлига - мъжът ми е със сини очи, а моите са зелени пъстри - съответно децата ни са със сивосиньозелени очи синът ми и чисто сини дъщеря ми.

Сина ми се роди със сиви очи, с такива и си остана. Ама точно моето май го пропуснах. Моя сън беше следния:бях сложила малката ми дъщеря 6 м.

Моите и двете деца се родиха с мътни сивкаво-сини очи,дъщеря ми има пъстри очи като моите,а сина ми има сините очи на баща си. Fox crime programação portugal профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта?

От друга страна това може да символизира непостигнатите цели и липсата на някои неща какво означава да сънуваш бебе с сини очи живота Ви. Да сънувате бебета близнаци е на голямо щастие и късмет. Ако бебето е момче, ще трябва да се пазите много, осъзнаване и високо интелектуално ниво. Очи в съня са знакза знания, то тогава внимавайте с очакванията си за случващото се в живота ви. Ако сънувате бебе, което се см. Ако сънувате недъгаво бебе или та!

Ако сънуваш ,че имаш едно око , вероятно не приемаш чуждо мнение и гледна точка. Не го мисли това толкова, важното е детето да расте здраво и щастливо. Интернет страница. Предчувствия не съм имала.

В стаята беше тъмнобях с всичките си роднини. Малката се роди с масленозелени мътни очи, избистриха се но засега цвета не се е променил все още. Живот и здраве януари ще се разбере.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -какво означава да сънуваш бебе с сини очи

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   07.03.2020 в 13:24 Хинко:
   Има шанс,но не се настроиваи Синьт ми беше сьс сини,сега потьмняха и са кафяви.

   09.03.2020 в 23:08 Ваня:
   Нито майка ми,нито баща ми,нито преките ни баби са със такива.

   09.03.2020 в 22:44 Пасионария:
   Аз имам чувството,че цветът на очите на моите деца се променя постоянно. Сънувах свито малко бебче,цялото в розово-родих момиченце.

  Закотвен

  Хареса ми го