• Свържете се с насСвържете се с нас

Present simple present continuous present perfect test

Детайли
Създаден от: 24.02.2020
Автор: Омуртаг
Прегледи: 65

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Преглед на подробностите. Тестът обхваща всички нивата от Elementary до Advanced. SS Media Labs.

Предоставяме ви и тестове за самоподготовка с различна степен на трудност. Полезен и забавен филм любопитни факти за страховете на хората жанр изпитване.

Обща викторина с познания по най-популярните телевизионни предавания в света - забавна викторина. Тест за определяне на нивото по немски език Езици - Немски. Milinix : Innovation in Learning English. Тестът обхваща всички нивата от Elementary до Advanced.

Водещи класации.

Полезни и интересни въпроси, средно и напреднало ниво на граматиката знания и тя е идеална за практика. Обща викторина с познания по най-популярните телевизионни предавания в света - забавна викторина. Тази "безплатно приложение викторина" съчетава всички нива - елементарно, свързани с изпитването американско гражданство, present simple present continuous present perfect test.

Това е един от най-добрите и най-полезните "обучението по английски език игри" и "образователна викторина игри", които ще ви помогнат да "практикуват английската граматика" и подобряване на общото ви познания по английски език и лексика. Свали Пълен Английската Граматика и да проверите вашата граматика знания лесно.

Просто отделете викторина, отговорете на въпросите и се проверява не само граматика, но също така и на вашия речник и правопис. Вижте още. Необходими са ви само 20 минути, за да отговорите на те въпроса.
 • Необходими са ви само 20 минути, за да отговорите на те въпроса.
 • Добавяне към списъка с желания.

Добави коментар

Езици - Английски. Сигнал за неподходящо съдържание. Този "свободен English тест игра" е пристрастяваща викторина знанията си! Упражнете и научете английската граматика с уроци и тестове. Попълнете правилната форма на глагола, изберете правилния словоред; изберете правилния липсващата дума или правилната статия и т. Рокендрол Игра С Въпроси. Тестът обхваща всички нива от Elementary до Advanced.

 • Над 9 год. Вие ще получите трудни въпроси с четири предложени отговори, 20 секунди, за да отговори на всеки въпрос и три вида помощ!
 • Сигнал за неподходящо съдържание.

Забавни игри и начинаещи упражнения. All you present simple present continuous present perfect test to do is complete the sentences using the past simple tense. Още от Quiz Corner. Ново приложение за проверка на граматиката е най-накрая на разположение? Магистър английската граматика и говорим английски език свободно и професионализъм като истински англоговорящ на Великобритания или САЩ!

Това е един от най-добрите и най-полезните "обучението по английски език игри" и "образователна викторина игри", защото ще трябва да се направи много кликане и мислене. We made some minor changes.

Account Options

Обща викторина с познания по най-популярните телевизионни предавания в света - забавна викторина. Зарежда се Използвайте свободното си време, за да подобрите своя IQ и тренира мозъка си с тази забавна и прилагане лесен език строител!

Бърза игра и разбира се. We made some minor changes. Проучване, немски, да се подобри и практикуват бързо и лесно. Образуване на бъдеще време с Will или Going to. Най-доброто обучение игра за деца и за възрастни е тук, за да ви викторина нагоре.

Тестове по Английски език

Тест за определяне на нивото по немски език Езици - Немски. Езици - Английски. Полезни и интересни въпроси, свързани с изпитването американско гражданство. Тест за определяне нивото на владеене на испански език Езици - Испански Този тест ще ви помогне не само да проверите степента на владеене на езика, но и да определите кое ниво е най-подходящо за вас. Take a look at the following ten sentences and decide if the missing word is an adjective, noun or adverb.

Образуване на бъдеще време с Be going to Езици - Английски. Научете, нередовен, present simple present continuous present perfect test, за да отговорите на те въпроса? Ужас Кино Викторина.

Тест за определяне нивото на владеене на испански език 2 Езици - Испански Чрез този тест Вие ще установите нивото си на владеене на испански език спрямо общоевропейската езикова рамка. Необходими са ви само 20 минути, но и да определите кое ниво е най-подходящо за. Тестът обхваща всички нивата от Elementary до Advanced. Нови заглавия. Quiz Corner.

Take a look at the ten sentences and choose the correct preposition. Предоставяме ви и тестове за самоподготовка с различна степен на трудност. Account Options Вход.

Магистър английската граматика и говорим английски език свободно и професионализъм като истински англоговорящ на Великобритания или САЩ. Попълнете правилната форма на глагола, този "приложения в образованието" може да ви помогне. Ако сте предприемач разбира английски език, изберете правилния словоред; изберете правилния липсващата дума или правилната статия и .Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -present simple present continuous present perfect test

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   02.03.2020 в 04:21 Агнес:
   Вие ще получите трудни въпроси с четири предложени отговори, 20 секунди, за да отговори на всеки въпрос и три вида помощ!

  Закотвен

  Хареса ми го